Zo vind je de type- en maatcode van jouw dakraam

Benieuwd hoe je de type- en maatcode van je FAKRO of VELUX dakraam kunt vinden? We vertellen het je en laten je zien hoe je dit gemakkelijk doet. Onze verduisterende dakraam rolgordijnen en raamdecoratie zijn heel gemakkelijk in te meten, namelijk: niet. Hè wat? Leg je rolmaat maar weer in de kast, we leggen het je haarfijn uit!

contrio raamdecoratie

De type- en maatcode van je FAKRO, TIMLUX of VELUX dakraam

Het inmeten van je dakraam is voor ons dakraam rolgordijn dus niet nodig. Wanneer je ons dakraam rolgordijn gaat bestellen vragen we je alleen om de type- en maatcode van jouw dakraam, te matchen met de maatcode in onze productomschrijving. Lees verder voor de exacte uitleg. 

Deze codes vertellen ons namelijk precies in welke afmetingen we jouw nieuwe dakraam rolgordijn bij je af moeten leveren. De typecode zegt iets over je type dakraam, de maatcode zegt iets over de maat van je dakraam. 

HOE VIND JE DE TYPE- & MAATCODE?

Kantel je raam naar binnen en ga op zoek naar het typeplaatje. Het typeplaatje vind je aan de linker- of rechterzijde van het raam, afhankelijk van het merk dakraam. Hieronder is een voorbeeld Velux ©

Ik heb de type- en maatcode van mijn dakraam gevonden, en nu?

Wanneer je onze raamdecoratie bekijkt op de webshop, zie je altijd in de laatste zin op welke type ramen dat product past. Hieronder een voorbeeld.
Na het selecteren van de kleur, kan je ook kiezen welke type raam je hebt. Dit onderscheid is meestal bedoeld voor de reguliere dakramen, en de nieuwste ramen van Velux die een andere glasmaat hebben.

Hierboven zie je een voorbeeld van de maatcodering in de productomschrijving

Kom je er toch niet helemaal uit of heb je een afwijkende maat? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, via de chat of email!

Geef een reactie

Chat openen
Hey daar 👋! Stel gemakkelijk je vraag!