2006

Tijdens een grote overname had desbetreffende bedrijf geen zin meer om dakramen te verkopen. Dit was voor hun een doorn in het oog, een te grote investering en dus moesten ze er van af.
Dat is waar Tim zijn kans greep en voor een relatief lage inkoopprijs, mocht hij alles overnemen.

2008

Door de jaren heen heeft Tim heel wat kennis opgedaan met het verkopen van zijn dakramen. Grote multinationals begonnen hem te benaderen gezien hij dakramen aan de man wist te brengen. Hij ging zelf verder onder de naam Timsoutlet. Dit bedrijf gevestigd in Huizen is dan ook de oorspronkelijke oprichter van Timlux.

2010

Timsoutlet werd verkozen tot snelst groeiende bedrijf in Noord-Holland. Met de komst van een nieuwe locatie was dit dan ook een reden voor zijn zoon om mee te helpen aan de verdere groei en expansie van Timsoutlet. Tot vandaag de dag runnen vader en zoon dit familiebedrijf, dit houdt jarenlang aan.

2019

Het is op dit moment in het nieuwejaar dat de zoon besluit om van Timlux een aparte identiteit te maken en hierdoor in te zetten op de groei van Timlux. De dakramen en verduisteringsgordijnen zijn erg gewild onder aannemers en klanten door heel Nederland en België. Door Timlux apart te laten functioneren, hopen ze op meer groei.